نکاتی در کانتنت مارکتینگ

 

1.چگونگی بکارگیری کلمات کلیدی در سال 2020

موتور های جستوجو گوگل از یک موتور جستوجو به یک موتور پاسخ گو در حال تغییر هستند. به همین دلیل کلمات کلیدی که به کار می بریم باید به شیوه ای متفاوت با گذشته باشد؛ به صورتی که باید بدانیم دیگر تکرار بیش از اندازه کلمات کلیدی در صفحه ارزشی برای رتبه گرفتن ان صفحات در کلمات بکار رفته، ندارد.

در نتیجه باید توجه داشته باشید کلمات کلیدی طولانی تر و مفهومی تر بیشتر مورد پسند برای گوگل هستند؛ پس می توانیم بجای کلمات کلیدی از مفاهیم کلیدی نیز استفاده کرد.

مفهوم گرایی گوگل را با این مثال برای شما روشن می کنم؛ به عنوان مثال جملاتی همچون من تشنه ام، دهنم خشک شد و آب می خوام و ... همگی یک مفهوم را می رسانند پس بهتره برای رتبه گرفتن در کلمات بهتر است از مفاهیم نیز بهره ببریم.

2.از میزان تاثییر هدینگ ها و عنوان ها کاسته شده است

همانگونه که اشاره شد گوگل به مرور زمان به یک موتور پاسخ گو تبدیل می شود و دلیل آن نیز قابل فهم بودن مفاهیم توسط گوگل است در نتیجه هدینگ ها و عنوان ها را از کلمات کلیدی پر نکنید و رعایت کلمات به صورت طبیعی در متن کفایت می کند اما باید دقت کنید که آن صفحه واقعا مرتبط به کلمات باشد.

3.مهم ترین هدف رضایت کاربر است

کاربران به دنبال پاسخ برای سوالاتشان به گوگل مراجعه می کنند، در نتیجه هر چه محتوای شما پاسخ گو تر و کامل تر باشد و تمام سوالات کاربران را پاسخ دهد به صورتی که دیگر نیاز نباشد به وب سایت دیگری مراجعه کنند، رتبه های بهتری در گوگل خواهید گرفت. به این نکته توجه داشته رضایت کاربر مهمترین فاکتور رتبه بندی وب سایت ها برای گوگل است در نتیجه این مسئله اهمیت زیادی دارد.

4.محتوای کامل تر رتبه ی بهتری دارد

محتوا هر چه کامل تر و بلند تر باشد شانس بیشتری برای پاسخ دادن به سوالات و ابهامات کاربران دارد به همین دلیل باید سعی شود یک محتوای جامع و کامل تهیه کرد. البته دقت کنید محتواهای طولانی ممکن است برای کاربران خسته کننده باشد در نتیجه از تصاویر، ویدئو ها و پادکست های مرتبط استفاده کنید تا مباحث جذاب تر شوند. البته به این نکته نیز دقت کنید که محتوای طولانی به معنای یک محتوای طولانی و بی ارزش نیست؛ چرا که رباط های گوگل مفهوم محتوا را میفهمند و در صورتی که بی ارزش و نا مرتبط باشد به ان رتبه ای نمی دهند. هر چند عدد دقیقی برای تعداد کلمات نمیشه بیان کرد اما به صورت میانگین سعی کنید محتوای صفحات شما بین 1200 تا 1600 کلمه باشد چرا که تجربه نشان داده است این میزان می تواند بیشتر جوانب یک موضوع را پوشش دهد.

5.ریسپانسیو بودن نکته مهمی است

گوگل اعلام کرده بود که موبایل فرندلی بودن تاثیری بر دریافت رتبه ندارد اما جدیدا علاوه بر این که این ویژگی بر کسب رتبه تاثیر دارد، به دلیل افزایش چشم گیر سرچ های موبایل و متفاوت بودن نتایج موبایل و دسکتاب، تاثیر رسپانسیو بودن وب سایت بسیار افزایش داشته است. رسپانسیو بودن یا موبایل فرندلی بودن به این معنی است که تمام محتوای یک وب سایت در موبایل نیز در دسترس باشد.

اما چرا نتایج موبایل با دسکتاب متفاوت است؟

به این دلیل است که افرادی که با دسکتاب سرچ می کنند دیگر مهم نیس که یک وب سایت موبایل فرندلی باشد یا نه؛ چون که تمام محتوا را دقیق مشاهده می کند. اما به دلیل افزایش استفاده از دستگاه های موبایل تاثیر این ویژگی در حال افزایش است. البته باید کاربران حوضه فعالیت وب سایت خود را بشناسید و در صورتی که درصد قابل توجهی از آنها با موبایل سرچ می کنند، قطعا باید وب سایت شما ریسپانسیو و موبایل فرندلی باشد.

6.از تصاویر مرتبط و اختصاصی استفاده کنید

گوگل جدیدا در درک تصاویر بسیار پیشرفت داشته است به صورتی که عنوان ماشین ها را از همدیگر جدا و تشخیص می دهد. در نتیجه در هنگام روییت یک تصویر می فهمد که این تصویر کپی است یا نه. پس از این فرصت استفاده کنید و با استفاده از تصاویر اختصاصی به گوگل یونیک بودن محتوای خود را ثابت کنید و قطعا با این کار رتبه های بهتری در گوگل کسب خواهید کرد.

یکی از علائم نشان دهنده ی اختصاصی بودن تصاویر شما استفاده از لوگو و برند شما در تصاویر است که علاوه بر نشان دادن هویت در تصاویر از کپی برداری تصاویر شما توسط وب سایت های دیگر نیز جلو گیری می کند.

 برای یادگیری سئو به http://meysamseo.parsiblog.com مراجعه نمایید.

مقالات مرتبط:

لینک سازی داخلی: وب سایت خود را بهینه کنید!

تفاوت های موجود بین سئو کلاه سیاه ، سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه

راهنمای مبتدی برای محتوای تکراری

چگونه شروع به دریافت ترافیک ارگانیک به وبلاگ خود کنید؟